4 Nisan 2013 Perşembe

Her Murad İçin Okunan Salavatı Şerife


Bismillahirrahmanirrahim

Allahümme salli ala Muhammedinin nebiyyil muhtar ve adede men salla aleyhi minel ahyar ve adede men lem yüsalli aleyhi minel esrar ve adede kataratil emtar ve adede emvacil bihar ve adeder rimali fil kıfar ve adede evrakıl eşcar ve adede enfasil müstağfirine bil eshar ve adede ekmamil ezhar ve adede ma kane ve ma yekünü ila yevmil haşri vel karar ve salli aleyhi mahtelefel melevani ve teakabel asarani ve kerrerel cedidâni ve’s takbelel ferkadan ve belliğ rûhahu ve ervaha ehli beytihi minnet tehiyyete vet teslime ve ala cemiy’ıl enbiyai vel murseline velhamdü lillahi rabbil alemin.Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammedin bi adedi külli zerratin elfe elfi merratin. Allahümme inna nes’elüke imanen daimen ve yakinen sadikan ve kalben haşian ve lisanen zakiran ve bedenen sabiran.

Bu salavatı şerîfe herhangi bir murad içinde okunmaktadır.Okuma usûlü şöyledir;
3 gün yatsı namazından sonra;3 Fatiha suresi,3 Ayet-el Kursi,3 İhlas okuyup, 40 kerede bu salavatı şerife okunur.Haram için olmadığı takdirde Allah'ın izniyle murad gerçekleşir.Haram için okunduğunda şefaatten mahrum kalınır.
Cuma gecesi 40 kez okuyup uyuyan kimse rüyasında Peygamber Efendimizi görür.Uyurken duvara yada herhangi bir yere yaslanılmalıdır.

1 yorum:

  1. Meali yok mu? ne dediğimizi bilmek, hissederek okumak istiyoruz

    YanıtlaSil